The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
Wat je ook gaat doen deze zomer....

Nu alles weer een beetje op gang komt breekt de zomer aan en daar kun je straks heerlijk van gaan genieten. Misschien niet helemaal zoals gepland maar er zijn veel creatieve oplossingen bedacht, erg leuk om te gaan ontdekken. Terwijl jij even niet werkt, zorgen wij er voor dat jouw projecten in goede handen zijn. Want juist nu scoort DM beter dan ooit. Wat je ook gaat doen, het is soms toch ook nog even doorbijten. Daarom zorgen wij er graag voor dat jij je hoofd een beetje koel kunt houden! Dus nu bij alle zomer orders die wij voor je mogen verzorgen, IJs voor de afdeling! Wij wensen je een mooie zomer toe! Warme groeten namens ons hele team! Neem contact met ons op voor het inplannen van jouw order! 0299-409750 of info@dmimpressions.nl.

Vogeltjes kijken 2.0.

Street art kunstenaar Rianne te Kaat heeft onze oprichter, en zijn aan huis gekluisterde buurtbewoners, verrast met een enorm 3D kunstwerk. Deze dienst had Rianne beschikbaar gesteld aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) om te verkopen tijdens Koningsdag op de digitale KiKa vrijmark. DM Impressions heeft deze dienst via de vrijmarkt aangekocht en het volledige aankoop bedrag is geschonken aan KiKa. Op hun beurt hebben de CDMF-DMI collega's de tekening aangeboden aan de bewoners van Woonstate W.C.J. Passtoors, waar ook vader en oprichter Joop ten Klei woont. Funfact: 20 mei was Joop zijn verjaardag! De tekening is geïnspireerd op Joop zijn geliefde hobby, vogels spotten. Fotograaf Mieke Kuiper heeft woensdag 1 voor 1 alle bewoners met het kunstwerk op de foto vastgelegd. Namens Joop ten Klei zal CreativeDMFactory - DM Impressions van de foto’s setjes ansichtkaarten maken voor de bewoners, zodat zij een kaartje terug kunnen sturen naar familie en vrienden. Het kunstwerk wordt door de bewoners streng bewaakt en bij regen afgedekt, zodat ze er zo lang mogelijk van kunnen genieten! Kijk vooral ook dit leuke artikel van NH Nieuws

Hallo Buur

Prachtige Burenactie van het Rode Kruis in Amsterdam e.o. De Hulpkaart. Een goodwill project van GUC Agency. Ontzettend blij dat het gelukt is om de kaarten gesponsored te krijgen binnen ons netwerk aan zakenvrienden. Je weet dat je het gewoon moet regelen. Maar bij wie moet je aankloppen in een tijd met zoveel onzekerheid voor veel bedrijven. Maar het is gelukt! Met dank aan de betrokkenheid en inzet van onze vrienden bij De Schepper Campagnes en met medewerking van BankGiroLoterij en Nationale Postcode Loterij. Ook onze collega's hebben met voldoening belangeloos meegewerkt aan het klaarmaken van pakketten! En met de inspanning van Solo logistiek zijn de kaarten op 1 dag verspreid bij 47 Primera vestigingen in Amsterdam e.o. Dankbaar voor zoveel goede mensen om ons heen. Oproep Rode Kruis: doe boodschappen voor de buren Lees alles over de actie in het Parool

Even anders doen

Creative DM Factory doet de paasactie dit jaar anders. Die gepersonaliseerde boodschap wordt zichtbaar zodra de verpakking van paasverrassing geopend is. Er is gekozen om ‘een klein beetje goed nieuws in bizarre tijden te brengen’. Dat dit is gelukt en zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de warme reacties die wij ontvingen. Daar worden we met het team van Creative DM Factory natuurlijk blij van, daar doen we het voor. Klanten verwennen is onze specialiteit en daar helpen we onze klanten graag mee. De paasactie van 2020 is daar een mooi en gepast bewijs van.

DM moet indruk maken

Onze filosofie is: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring gaan wij er samen met opdrachtgevers voor om totaalconcepten te realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden ingezet om het resultaat te optimaliseren.
 
Onze absolute specialiteit

Voor de actie ‘Ruim op voor KiKa!’ verstuurden wij ruim 200.000 selfmailers. Dit is onze absolute specialiteit, gepersonaliseerde mailings zonder envelop. Met of zonder opgeplakte creditcard, antwoordkaart of andere toevoegingen. Zoek je inspiratie of advies, wij helpen je graag.
 

 


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2019 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto