The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
Wie sponsort Jacqueline?


Op zondag 4 november 2018 loopt Jacqueline ten Klei, samen met haar nicht Fleur (dochter van Gert-Jan), de TCS New York City Marathon. Jacq rent de 42.195 meter met een special doel: geld inzamelen voor KiKa. Al meer dan 12 jaar is Jacqueline met hart en ziel ambassadeur van dit goede doel dat zich inzet voor meer onderzoek naar en meer genezing van kinderkanker.

Jacqueline: ‘Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. Daar is geld voor nodig en daar zet ik mij tijdens de New York City Marathon met trots voor in. ’

Ook u kunt Jacqueline een steuntje in de rug geven door haar te sponsoren. Hoe? Ga naar Jacq haar sponsorpagina en doneer. Elke bijdrage is welkom. Bedankt!

Werken bij DMi


DM Impressions zoekt enthousiaste, zelfstandige collega's, die in een klein team van professionals mee willen werken aan verdere groei. Bouw jij mee aan jouw en onze toekomst? We bieden je een afwisselende job in een prettige werkomgeving. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je kansen te creëren en uit te groeien tot een belangrijke speler, die bijdraagt aan het succes en verbetering van ons bedrijf.

Eerlijke kans

Als dit je aanspreekt nodigen we je uit om te solliciteren. Wij bieden iedereen een eerlijke kans. Van (alleenstaande) moeders met schoolgaande kinderen tot mensen die al een tijdje geen werk hebben. Van 50 plussers en 60 plussers tot vitale ouderen die nog te jong zijn om achter de geraniums te zitten. Natuurlijk kun je bij ons ook je carrière beginnen als je klaar bent met je opleiding of studie. Uiteraard word je inzet goed beloond en is er vooruitzicht op een vaste baan, als er van beide zijden een match is.

Ontdek zelf dat werken bij DMI | The Creative DM Factory meer dan leuk is.

Europese primeur


Wij hebben bij Ricoh een nieuwe vijf kleuren productieprinter, model Pro C7200X, besteld. Dat is een Europese primeur, want de allereerste printer van dit nieuwe type staat straks in Purmerend. Binnen een maand wordt die verwacht. Zo’n primeur is natuurlijk leuk, maar we hebben ’m natuurlijk gekocht om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Historisch

Sander Sondaal, Director Commercial and Industrial Printing, Ricoh Nederland is blij dat de nieuwste Ricoh printer binnenkort als eerste in Purmerend draait. ‘Dat het bedrijf van de DM familie Ten Klei – met meer dan 60 jaar ervaring in direct mail – voor Ricoh kiest is historisch en veelbelovend voor nieuwe toepassingen met selfmailers en andere creatieve DM toepassingen.’

Met vijfde kleur ’iets’ toevoegen


Met de mogelijkheden van de vijfde kleur op onze nieuwe aanwinst, de Ricoh Pro C7200X, kunnen wij ’iets’ toevoegen. Denk aan het bedrukken van donkere ondergronden met wit als basislaag voor full color bedrukking. Met de onzichtbare rode toner kunnen we toepassingen printen voor beveiligd drukwerk en extra attentiewaarde toevoegen aan direct mail.

Uitzonderlijk goed
Met het vijfde kleurstation is het mogelijk om neonkleuren te printen of de prints te veredelen. Ook kunnen wij dubbelzijdige banners printen tot 70 cm, of enkelzijdig zelfs tot 125 cm. Uiteraard is de afdrukkwaliteit (2.400 x 4.800 dpi) uitzonderlijk goed en het aantal te printen papiersoorten tot 360 grams en andere media bijna onbeperkt.

DM moet indruk maken

Onze filosofie is: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring gaan wij er samen met opdrachtgevers voor om totaalconcepten te realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden ingezet om het resultaat te optimaliseren.
 
Onze absolute specialiteit

Voor de actie ‘Ruim op voor KiKa!’ verstuurden wij ruim 200.000 selfmailers. Dit is onze absolute specialiteit, gepersonaliseerde mailings zonder envelop. Met of zonder opgeplakte creditcard, antwoordkaart of andere toevoegingen. Zoek je inspiratie of advies, wij helpen je graag.
 

 


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2018 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto