The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
Giro di KiKa


Van 24 t/m 29 juni 2018 trekt er een peloton wielrenners door het mooie Toscane in Italië. De wielrenners fietsen voor KiKa. Zij leggen in zes etappes 976 km af met in totaal 14.850 hoogte meters. Een zware inspanning die veel lichamelijke inspanningen vergt. Om de wielrenners van de nodige energie te voorzien rijdt er langs het parcours een heuse foodtruck mee.

Jacqueline als vrijwilliger
Onze Jacqueline ten Klei maakt deel uit van de crew en zet zich met haar team vrijwillig in om de toerrijders te voorzien van een stevig ontbijt, de nodige sportvoeding en -drank tussendoor en aan het einde van de dag het welverdiende avondeten. Succes deelnemers aan Giro di KiKa!

Meer informatie en sponsoring:

Europese primeur


Wij hebben bij Ricoh een nieuwe vijf kleuren productieprinter, model Pro C7200X, besteld. Dat is een Europese primeur, want de allereerste printer van dit nieuwe type staat straks in Purmerend. Binnen een maand wordt die verwacht. Zo’n primeur is natuurlijk leuk, maar we hebben ’m natuurlijk gekocht om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Historisch

Sander Sondaal, Director Commercial and Industrial Printing, Ricoh Nederland is blij dat de nieuwste Ricoh printer binnenkort als eerste in Purmerend draait. ‘Dat het bedrijf van de DM familie Ten Klei – met meer dan 60 jaar ervaring in direct mail – voor Ricoh kiest is historisch en veelbelovend voor nieuwe toepassingen met selfmailers en andere creatieve DM toepassingen.’

AVG Masterclass


De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt er aan. 25 mei 2018 treedt deze nieuwe Europese privacywet inwerking en heeft voor iedere organisatie gevolgen. Daarom organiseerde DM Impressions een Masterclass over dit actuele thema. De belangstelling was groot. Veel do’s and don’ts kwamen aan de orde en een ‘ethische hacker’ liet op praktische wijze zien hoe gemakkelijk het is om data te verzamelen van de bezoekers. Dat maakte indruk.

AVG Specialist
Wil je meer weten over de AVG en hoe DM Impressions je hierbij kan helpen, neem dan gerust contact met onze specialist Jacqueline ten Klei op 06 22 18 55 19 of Jacqueline@dmimpressions.nl

Met vijfde kleur ’iets’ toevoegen


Met de mogelijkheden van de vijfde kleur op onze nieuwe aanwinst, de Ricoh Pro C7200X, kunnen wij ’iets’ toevoegen. Denk aan het bedrukken van donkere ondergronden met wit als basislaag voor full color bedrukking. Met de onzichtbare rode toner kunnen we toepassingen printen voor beveiligd drukwerk en extra attentiewaarde toevoegen aan direct mail.

Uitzonderlijk goed
Met het vijfde kleurstation is het mogelijk om neonkleuren te printen of de prints te veredelen. Ook kunnen wij dubbelzijdige banners printen tot 70 cm, of enkelzijdig zelfs tot 125 cm. Uiteraard is de afdrukkwaliteit (2.400 x 4.800 dpi) uitzonderlijk goed en het aantal te printen papiersoorten tot 360 grams en andere media bijna onbeperkt.

DM moet indruk maken

Onze filosofie is: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring gaan wij er samen met opdrachtgevers voor om totaalconcepten te realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden ingezet om het resultaat te optimaliseren.
 
Onze absolute specialiteit

Voor de actie ‘Ruim op voor KiKa!’ verstuurden wij ruim 200.000 selfmailers. Dit is onze absolute specialiteit, gepersonaliseerde mailings zonder envelop. Met of zonder opgeplakte creditcard, antwoordkaart of andere toevoegingen. Zoek je inspiratie of advies, wij helpen je graag.
 

 


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2018 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto