The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment


NIEUWSOVERZICHTTecnau finishingoplossingen
Kentie-Rotaform heeft bij ons gloednieuwe Tecnau finishingoplossingen geïnstalleerd. Zo is er voor en achter onze Ricoh Pro VC60000 inkjet productieprinter inline een Tecnau afwikkel- en oprolsysteem geplaatst en hebben wij geïnvesteerd in een nieuw systeem, Tecnau C23 S28, voor het snijden en stapelen of vouwen van plano vellen vanaf de bedrukte rol papier. Daarmee hebben wij een snijoplossing op het formaat 28 inch, zodat wij vellen op het midden formaat 50 x 70 cm ‐ en zelfs tot het maximale formaat van 52 tot 137 cm ‐ kunnen verwerken.

     

Direct Mail case study
Sinds de komst van onze Ricoh Pro VC60000 inkjet productieprinter gaat het produceren en personaliseren van Direct Mails nog efficiënter. Daarover publiceerde Ricoh een interessante case study. Ook werd Werktrends.nl, het online platform – powered by Ricoh – over anders werken en beter leven, valt te lezen over de volgende stap in Direct Mail. Samen met jou willen wij die graag zetten door je nog meer mogelijkheden te bieden.

De stem van de jeugd
Creative DM Factory DM Impressions introduceert binnenkort een nieuw logo. Uit de ontwerpen mochten medewerkers en hun thuisfront hun favoriete logo kiezen. Dat werd een spannende stemming, waarbij uiteindelijk de stem van de jeugd de doorslag heeft gegeven. Want ook voor Direct Mail geldt: ‘wie de jeugd heeft...,’

De volgende stap in Direct Mail
Creative DM Factory DM Impressions heeft geïnvesteerd in een ultramoderne kleurenprinter, het topmodel van Ricoh. Daarmee kunnen wij je veel meer mogelijkheden bieden om je Direct Mail campagnes efficiënter te produceren en personaliseren met als uitgangspunt meer conversie! Wanneer dat kan? Vanaf begin januari 2021 draait onze nieuwe aanwinst op volle toeren. Lees meer over de komst van onze nieuwe full color Ricoh inkjet printer.


Oranje Sport Zomer mailing
Deze zomer kleurt heel Nederland oranje. Dat betekent dat u met DM kunt scoren bij uw klanten. Hoe? Bijvoorbeeld met onze Oranje Sport Zomer mailing, die we in uw eigen huisstijl en identiteit kunnen maken. Of met maatwerk DM. Wij weten daar alles van en helpen u graag. Mail met info@dmimpressions.nl of bel 0299 409750

Speciale dagen kalender 2020
Op verzoek van onze relaties hebben wij de "Speciale dagen kalender 2020" gemaakt. Wil je deze ook ontvangen? Volg ons op Linked In. Daar plaatsen wij iedere maand de speciale dagen. Wil je graag vooruit kijken en een geprint exemplaar ontvangen, voor b.v. bij de koffie automaat, volg ons op LinkedIn en vraag hem aan.

Masterclass
Op donderdag 5 maart 2020 organiseren wij in onze Creative DM Factory in Purmerend een speciale Masterclass en presenteren dan de uitkomsten van een recent neurologisch onderzoek. In dit onderzoek zijn verschillende media kanalen met elkaar vergeleken en is gekeken naar de hersenactiviteit (‘prikkels’) die dat bij deelnemers teweegbracht. Dat leverde interessante en ook verrassende uitkomsten op. Die delen wij graag met je tijdens onze Masterclass. Reserveer de datum alvast in jouw agenda. Scan de barcode of meld je alvast aan via de mail jacqueline@dmimpressions.nl

Kerstkaart
Hoe maak je van een traditionele kerstkaart toch iets bijzonders? Dat is een uitdaging waar wij in onze Creative DM Factory onze hand niet voor omdraaien. Ook dit jaar is onze kerstkaart uiteraard weer gepersonaliseerd. Daarnaast is het mogelijk om aan de voorzijde een luik te open. Daarachter staat hoe je eenvoudig een ‘speciale dagen kalender 2020’ kunt aanvragen. Hoe eenvoudig? Gewoon de QR code inscannen, dat is alles en de gepersonaliseerde kalender komt er aan.

KiKa verhuisd
Lieve KiKa collega’s, De Sint is zich in Amstelveen kapot geschrokken, De deur op slot, iedereen vertrokken. Waar was de KiKa crew toch gebleven, Er was nog geen verhuisbericht afgegeven. Hij stuurde zijn Pieten op onderzoek uit, Die kwamen terecht in Amsterdam Zuid. Op een plek gemaakt voor grote helden, Daar kan KiKa zich nu laten gelden. De Sint was zo blij en verrast, Een nieuw thuis wat perfect bij KiKa past. Eén ding was nog niet helemaal je van dat, Dus stuurde hij nog even zijn pieten op pad. Vanaf nu twee kleuren bij het Olympische merk, Die symboliseren jullie fantastische werk. Zowel op de schaal, zie voorzijde kaart, Als in deze speciaal voor jullie gemaakte taart! Sint wenst jullie op deze prachtige plek, Heel veel liefs en aan succes geen gebrek!

Speciale dagen om klanten te verrassen
De speciale Creative DM Factory adventsmailing is goed ontvangen. Hoe dat komt? De mailing stelde de nieuwsgierigheid op de proef en daagde uit om luikjes te openen. Daardoor werd call to action zichtbaar en dat werkte goed. De conversie op deze mailing was aantoonbaar hoger. Er staat weer een nieuw jaar voor de deur met speciale dagen en momenten waarop u uw klanten kun verrassen. Wij helpen u graag om daar een passend concept voor te bedenken. Maak een afspraak met Jacqueline ten Klei – 06 22 18 55 19.

Paasmailing groot succes

De ontvangers van de Paasmailing van DM Impressions hebben massaal de envelop geopend, de boodschap gelezen en zijn tot actie overgegaan. Daar gaat het om bij DM! Het werkte heel eenvoudig door met een mobiele telefoon de QR code uit te lezen en vervolgens met een voorgeprogrammeerd bericht via What’s app te reageren. Dat leverde in combinatie met het creatieve DM concept een ongekend hoge response op.

Zelf scoren
Voor diegenen die deze succesvolle DMI paasmailing gemist hebben, géén nood. Wij vertellen je graag alle ‘ins & outs’ en delen openhartig de overtuigende conversiecijfers. Want ook jij kunt, zonder opnieuw het wiel uit te vinden, volgend jaar zelf scoren. Dan is het op 12 en 13 april 2020 opnieuw Pasen!

Creatieve DM concepten
Naast het inzetten van DM voor ludieke mailmomenten voor feestdagen, Black Friday of Valentijnsdag bijvoorbeeld, zien wij een toenemende trend voor het inzetten van creatieve DM concepten.

Customer journey
Dit gebeurt veelal als onderdeel van CRM programma's tijdens de customer journey. Met name bij retentie- of winback acties gericht op klanten en donateurs. Ook in de zakelijke markt zien wij dat de hoge attentie waarde van brievenbus DM steeds vaker wordt toegepast voor het eerste contactmoment met prospects en leads.

Bij DMI weten we daar alles van en we helpen je met al onze kennis van creatieve DM concepten, zowel online alsook offline, graag bij. Neem daarvoor gerust contact op met Jacqueline ten Klei via: 0299-40 97 50, Info@dmimpressions.nl of download hier het visitekaartje met haar contactgegevens.

Handige bureaukalender

Er is iedere maand wel ‘iets ’ te vieren of een goede reden om relaties te verrassen. Daarom geven wij een handige bureaukalender uit. Vol met tips, evenementen, weetjes, feestdagen en natuurlijk een overzichtelijk calendarium.

Klantgerichte verrassingsacties
De DMI kalender is een handig hulpmiddel om tijdig klantgerichte verrassingsacties te starten. Met al onze kennis, kunde en ervaring helpen wij u daar graag bij. De DMI kalender wordt up-to-date gehouden met actuele informatie.

Vragen, suggesties, ideeën?
Schroom niet en bel Jacqueline ten Klei (0299 40 97 50) of mail met Jacqueline@dmimpressions.nl. Jacq. weet u met al haar creatieve ideeën ‘hoe het werkt’ om relaties te verrassen. Die vaardigheden deelt zij graag met u.

Geen DMI bureaukalender ontvangen? Geen nood! Mail naar Info@dmimpressions.nl en u ontvangt per ommegaande zo‘n handige kalender.

Bobbel in envelop

Om mensen een envelop te laten openen moet je ze in de envelop trekken. De envelop kun je vergelijken met een trailer van een goede film en je overhalen de film te gaan kijken. In dit geval, de envelop te openen.

Mensen zijn nieuwsgierig
Wat ook heel effectief kan zijn, is het meesturen van een gadget in de envelop. Het reclamebereik van een gemiddelde DM is 48% maar met gadget maar liefst 81%. Dit zorgt er voor dat de envelop boven op de stapel komt en wordt geopend. Mensen zijn nieuwsgierig naar wat die bobbel is.

Toepasselijke concepten
Sla de plank vooral niet mis en zorg voor een verrassing. Zoals deze speciale kabeldropjes in zakjes of chocolaatjes in doosjes. Wij denken graag met je mee over toepasselijke concepten voor jouw doelgroep.

Tweede leven van de QR code

Eindelijk kun je met het nieuwe besturingssysteem iOS 11 QR-codes scannen met behulp van de camera applicatie. In voorgaande versies van iOS moest je altijd apps van derden gebruiken om de speciale codes te scannen, dit is vanaf nu verleden tijd. Zie het artikel in Marketingfacts over het tweede leven van de QR code. Ook een handige oplossing voor een digitaal visitekaartje.

Even voorstellen...

Bij DM Impressions zijn momenteel twee stagiaires bezig met hun afstudeeropdracht marketing en sales. Dat zijn Kimberly Timmer en Joyce Duinkerken, studenten van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Kimberly en Joyce: ‘Wij volgen tijdens het afstuderen een Agile traject, dit houdt in dat wij geen scriptie schrijven, maar drie opdrachten in duo-vorm uitvoeren voor een bedrijf. Op deze manier zijn we meer bezig in de praktijk en kunnen we veel ervaring opdoen, die we kunnen meenemen in onze verdere loopbaan. Wij hebben de kans gekregen bij DM Impressions aan de slag te gaan en te gaan kijken er naar uit hoe wij een bijdragen kunnen leveren aan ‘hoe DMI | Creative DM Factory zich sterker in de markt kan zetten.’ We zijn tijdens onze eerste opdracht al bij een aantal bedrijven langs geweest. Dit vonden wij erg leuk en vooral leerzaam. Wie weet maken wij binnenkort ook wel met u kennis!’

Met DM Impressions Up-to-date
Om onze relaties op ieder moment up-to-date te houden van de nieuwste mogelijkheden, maar ook voor tips, evenementen en aandachtspunten hebben wij de DM Impressions kalender in het leven geroepen. Onze kennis en kunde delen wij graag met onze zakenvrienden. De fysieke kalender wordt ondersteund met actuele informatie op deze site. Zijn er zaken waar je als lezer graag eens meer van zou willen weten, meld het ons!

Wie sponsort Jacqueline?

Op zondag 4 november 2018 loopt Jacqueline ten Klei, samen met haar nicht Fleur (dochter van Gert-Jan), de TCS New York City Marathon. Jacq rent de 42.195 meter met een special doel: geld inzamelen voor KiKa. Al meer dan 12 jaar is Jacqueline met hart en ziel ambassadeur van dit goede doel dat zich inzet voor meer onderzoek naar en meer genezing van kinderkanker.

Jacqueline: ‘Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. Daar is geld voor nodig en daar zet ik mij tijdens de New York City Marathon met trots voor in. ’

Ook u kunt Jacqueline een steuntje in de rug geven door haar te sponsoren. Hoe? Ga naar Jacq haar sponsorpagina en doneer. Elke bijdrage is welkom. Bedankt!

Werken bij DMi

DM Impressions zoekt enthousiaste, zelfstandige collega's, die in een klein team van professionals mee willen werken aan verdere groei. Bouw jij mee aan jouw en onze toekomst? We bieden je een afwisselende job in een prettige werkomgeving. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je kansen te creëren en uit te groeien tot een belangrijke speler, die bijdraagt aan het succes en verbetering van ons bedrijf.

Eerlijke kans

Als dit je aanspreekt nodigen we je uit om te solliciteren. Wij bieden iedereen een eerlijke kans. Van (alleenstaande) moeders met schoolgaande kinderen tot mensen die al een tijdje geen werk hebben. Van 50 plussers en 60 plussers tot vitale ouderen die nog te jong zijn om achter de geraniums te zitten. Natuurlijk kun je bij ons ook je carrière beginnen als je klaar bent met je opleiding of studie. Uiteraard word je inzet goed beloond en is er vooruitzicht op een vaste baan, als er van beide zijden een match is.

Ontdek zelf dat werken bij DMI | The Creative DM Factory meer dan leuk is.

Europese primeur

Wij hebben bij Ricoh een nieuwe vijf kleuren productieprinter, model Pro C7200X, besteld. Dat is een Europese primeur, want de allereerste printer van dit nieuwe type staat straks in Purmerend. Binnen een maand wordt die verwacht. Zo’n primeur is natuurlijk leuk, maar we hebben ’m natuurlijk gekocht om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Historisch

Sander Sondaal, Director Commercial and Industrial Printing, Ricoh Nederland is blij dat de nieuwste Ricoh printer binnenkort als eerste in Purmerend draait. ‘Dat het bedrijf van de DM familie Ten Klei – met meer dan 60 jaar ervaring in direct mail – voor Ricoh kiest is historisch en veelbelovend voor nieuwe toepassingen met selfmailers en andere creatieve DM toepassingen.’


Met vijfde kleur ’iets’ toevoegen

Met de mogelijkheden van de vijfde kleur op onze nieuwe aanwinst, de Ricoh Pro C7200X, kunnen wij ’iets’ toevoegen. Denk aan het bedrukken van donkere ondergronden met wit als basislaag voor full color bedrukking. Met de onzichtbare rode toner kunnen we toepassingen printen voor beveiligd drukwerk en extra attentiewaarde toevoegen aan direct mail.

Uitzonderlijk goed
Met het vijfde kleurstation is het mogelijk om neonkleuren te printen of de prints te veredelen. Ook kunnen wij dubbelzijdige banners printen tot 70 cm, of enkelzijdig zelfs tot 125 cm. Uiteraard is de afdrukkwaliteit (2.400 x 4.800 dpi) uitzonderlijk goed en het aantal te printen papiersoorten tot 360 grams en andere media bijna onbeperkt.

AVG Masterclass

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt er aan. 25 mei 2018 treedt deze nieuwe Europese privacywet inwerking en heeft voor iedere organisatie gevolgen. Daarom organiseerde DM Impressions een Masterclass over dit actuele thema. De belangstelling was groot. Veel do’s and don’ts kwamen aan de orde en een ‘ethische hacker’ liet op praktische wijze zien hoe gemakkelijk het is om data te verzamelen van de bezoekers. Dat maakte indruk.

AVG Specialist
Wil je meer weten over de AVG en hoe DM Impressions je hierbij kan helpen, neem dan gerust contact met onze specialist Jacqueline ten Klei op 06 22 18 55 19 of Jacqueline@dmimpressions.nl

Giro di KiKa

Van 24 t/m 29 juni 2018 trekt er een peloton wielrenners door het mooie Toscane in Italië. De wielrenners fietsen voor KiKa. Zij leggen in zes etappes 976 km af met in totaal 14.850 hoogte meters. Een zware inspanning die veel lichamelijke inspanningen vergt. Om de wielrenners van de nodige energie te voorzien rijdt er langs het parcours een heuse foodtruck mee.

Jacqueline als vrijwilliger
Onze Jacqueline ten Klei maakt deel uit van de crew en zet zich met haar team vrijwillig in om de toerrijders te voorzien van een stevig ontbijt, de nodige sportvoeding en -drank tussendoor en aan het einde van de dag het welverdiende avondeten. Succes deelnemers aan Giro di KiKa!

Meer informatie en sponsoring:

Team ten Klei rent voor KiKa

Op 4 november 2018 staat Jacqueline ten Klei – voor de vierde keer – voor KiKa aan de start van de New York City marathon.
Ze krijgt dit jaar gezelschap van haar nichtje Fleur ten Klei. Beiden rennen als Team ten Klei voor het goede doel en proberen naast het leveren van een sportieve prestatie ook donaties binnen te halen voor Kika.

Wilt u Team ten Klei sponsoren? Dat kan, graag, geweldig!

Verhuisd
Wij zijn verhuisd naar een ander pand op het industrieterrein Baanstee Oost in Purmerend en daar gevestigd aan Signaal nummer 95. Daar kunnen we ons verder ontwikkelen. We hebben nu alles weer onder één dak, dat werkt efficiënter en plezierig. We kunnen hier voorlopig weer uit de voeten en zijn heel blij met ons nieuwe onderkomen.House Warming Party
Op 28 februari 2014 van 14:00 - 18:00 uur organiseren wij een House Warming Party. U bent van harte welkom om het nieuwe onderkomen te bewonderen.

ISO gecertificeerd
Met succes zijn wij opnieuw ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 gecertificeerd.SoldOut, krachtenbundeling creativiteit en communicatie
Samen met Graphic House zijn wij gestart met SoldOut, een nieuw bedrijf dat zich richt op nieuwe mogelijkheden op het gebied klantrelaties, marketing en verkoop.
The Impressive Open
Ons jaarlijkse golftoernooi was opnieuw zeer succesvol.


            

DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2019 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto