The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
NIEUWSBERICHT
 
SoldOut, krachtenbundeling creativiteit en communicatieSold Out is een bundeling van krachten in creativiteit en communicatie biedt aan opdrachtgevers nieuwe mogelijkheden op het gebied klantrelaties, marketing en verkoop. Het is een gezamenlijk initiatief met het Amsterdamse full service communicatiebureau Graphic House.

Persoonlijk met klanten communiceren

De communicatiewereld verandert snel, dus je moet blijven innoveren', licht Laura van der Molen, directeur Graphic House, het initiatief toe. De trends richting individuele dienstverlening, persoonlijke productwensen en het leveren van maatwerk vragen om een nieuwe benadering van klantrelaties. 'Met SoldOut gaan we onze opdrachtgevers daarin optimaal ondersteunen. Samen beschikken wij over de creativiteit, de kennis en de techniek die nodig is om uiterst gericht en persoonlijk met klanten te communiceren'.

Van strategie tot grafische vormgeving en uitvoering

De juiste boodschap, op het juiste moment, met de juiste aanbieding, in de juiste uitvoering. Met SoldOut – vernoemd naar het ultieme succesmoment in een verkoopactie – worden alle instrumenten uit de Direct Marketing mix ingezet om dat doel te bereiken. Daarbij wordt het specialisme van gepersonaliseerd drukwerk toegepast. Maar SoldOut biedt een veel breder pakket aan, van marktonderzoek tot en met de rapportage van de behaalde resultaten. Eerdere gezamenlijke projecten hebben bewezen dat de door SoldOut geboden combinatie van strategie, concept, communicatie en grafische vormgeving en uitvoering tot succes leidt.

ACTUEEL NIEUWS
 
ISO gecertificeerd

Met succes zijn wij opnieuw ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 gecertificeerd.The Impressive Open

Ons jaarlijkse golftoernooi was opnieuw zeer succesvol.Verhuisd

Wij zijn verhuisd naar een ander pand op het industrieterrein Baanstee Oost in Purmerend en daar gevestigd aan Signaal nummer 95. Daar kunnen we ons verder ontwikkelen. We hebben nu alles weer onder één dak, dat werkt efficiënter en plezierig. We kunnen hier voorlopig weer uit de voeten en zijn heel blij met ons nieuwe onderkomen.House Warming Party

Op 28 februari 2014 van 14:00 - 18:00 uur organiseren wij een House Warming Party. U bent van harte welkom om het nieuwe onderkomen te bewonderen.


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2016 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto