The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment


VACATURESDM Impressions is op zoek naar versterking van het team DM professionals en heeft verschillende vacatures.


   

VacaturesPrinteroperator (24-40 uur)

Wij werken met de machines van Ricoh, Xerox en Canon. Mailings in alle vormen en maten, in kleur en zwart wit. Onze meest recente printer van Ricoh heeft ook de mogelijkheid om witte- of transparante kleur op te brengen. Iets waar veel vraag naar is.

Omdat alle uitingen een adres bevatten werken we wel met strikte procedures om fouten te voorkomen. Een gedegen inwerkperiode hoort er dan ook bij.Machine operator Vouwen / Selfmailers (32-40 uur)

Niet alle mailings gaan in een envelop. Zij worden op een creatieve manier gevouwen en d.m.v. lijm, stansingen, perforaties, extra toevoegingen als kaartjes of afneembare stickers zodanig geproduceerd dat de ontvanger iets speciaals krijgt. Bijvoorbeeld een pop-up, een koffertje, advent kalenders etc. De basis is het vouwen van drukwerk maar dat is slechts het begin. Het duurt zo een 2 tot 3 jaar voor je alles onder de knie hebt. Dus ben jij technisch onderlegt, sta je open voor een creatieve uitdaging en kun je trots zijn op het kunststukje wat jij geproduceerd hebt, dan is dit jou op het lijf geschreven. Voor deze functie is het wel een pré als je ervaring hebt als vouwer in de grafische industrie.Machine operator couverteren (24-40 uur)

Ondanks dat wij specialist zijn in Selfmailers (mailings zonder envelop) gaat er nog steeds een heel groot gedeelte van de mailings wel in een envelop. Wij verwerken die op onze 3 couverteermachines op C5 en C4 formaat met de mogelijkheid voor meervoudige synchroon verwerking doormiddel van camera's. Heb jij ervaring of zie jij je dit wel doen dan zien we je reactie graag tegemoet.Meewerkend coördinator handwerk (20-40 uur)

Een mailing moet opvallen. Zo verwerken wij mailings waarin dropjes worden bijgesloten, bedenkt onze klant een doosje met speciale vulling of een driehoekig formaat. Maar ook kleine zendingen met promotieartikelen, leveringen vanuit webshops en toelevering aan evenementen en speciale campagnes wordt allemaal handmatig verwerkt. Omdat wij een toename van werkzaamheden zien hebben wij de afdeling handwerk opnieuw opgezet en zoeken wij daarvoor de juiste mensen. Bij jij secuur, vaardig en vind jij het leuk om de orders goed voor te bereiden en naast het inpakken zelf ook toezicht te houden op de doorlooptijd, de juiste kwaliteit en er voor te zorgen dat er voldoende mensen zijn dan is dit jouw kans!Medewerker(s) Handwerk (0-40 uur)

Soms past een bijlage van een mailing niet in een envelop of is deze niet machinaal te verwerken. Dan is er maar één oplossing en dat is handmatig inpakken. Onze piek is op maandag en dinsdag. Dat komt omdat mailings vaak op zaterdag bezorgd moeten worden. Maar ook in de rest van de week is er genoeg te doen. Daarom zijn we op zoek naar een flexibele invulling en een grote pool van mensen waar we een beroep op kunnen doen. Wil jij overdag een paar uurtjes werken als de kinderen naar school zijn, dan kan dat. De werktijden zijn net zo flexibel als jij bent. Zo zijn er ook periodes waarin we 's avonds of in het weekend moeten werken en dan zou het fijn zijn als je ook beschikbaar bent. Natuurlijk moet het werk wel af door dat samen goed af te stemmen. Je krijgt een nul-uren overeenkomst en we roepen je op afhankelijk van de hoeveelheid werk.Medewerker magazijn/expeditie (24-40 uur)

Zoals in ieder bedrijf ontvangen en versturen wij onze goederen. Je zorgt voor het laden en lossen, indien gewenst help je mee met de ingangscontrole en boek je de leveringen in ons voorraadsysteem. Intern zorg je er voor dat onze orderpicklocaties tijdig voorzien worden van nieuwe voorraad en help je mee om alles klaar te zetten voor verzending. Je bent in het bezit van een rijbewijs zodat je, als dat moet, leveringen kunt verzorgen. Is er even geen werk dan sluit je aan bij de afdeling handwerk en ga je meehelpen.Over jou

Zit er een vacature bij die jou aanspreekt, dan gaan we er van uit dat je ook over de juiste opleiding, vaardigheden, ervaring en vooral instelling beschikt. Wij verzoeken je om ons in een korte motivatie laat weten wat je in de functie aanspreekt en waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent. Een kort c.v. is altijd handig, dus voeg die er alsjeblieft aan toe.

Over ons

De kracht van DM Impressions is om samen met onze klant en ontwerpers totaalconcepten te realiseren, waarin creatieve en technische mogelijkheden worden ingezet. Wij zijn niet voor niets The Creatieve DM Factory. Wij werken met een klein, flexibel team van 15 gedreven DM professionals en werken samen met een uitzendbureau als we extra medewerkers nodig hebben.

Wij bieden

Als jij voor één van deze vacatures in aanmerking komt dat bieden jou een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Deze kan variëren van drie maanden tot een jaar. We hebben de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Onze reguliere werktijden zijn van 8:00 uur tot 17:00 uur. We pauzeren 's morgens en 's middags een kwartiertje en de lunch is van 12.30 - 13.00 uur en je neemt daarvoor je eigen lunch mee. We hebben onze eigen arbeidsvoorwaarden en belonen de functies marktconform.

Interesse?

Je kunt het aan ons laten weten per email aan ikwilwerkenbij@dmimpressions.nl of je stuurt het per post op naar ons adres: Signaal 95, 1446 WT Purmerend. Contactpersoon is Myra van Geelkerken. Zij verzamelt alle inkomende berichten. In een klein team zullen we jouw reactie beoordelen. Daarvan krijg je uiteraard bericht. Heb je vragen over deze vacatures dan kun je die stellen aan personeelszaken@dmimpressions.nlDM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2019 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto