The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
Lokale bekendheid vergroten

Creative DM Factory is trots shirtsponsor van het selectieteam ‘Onder 16-1’ van F.C Purmerend. Helemaal toeval is dat niet. Het talentvolle jeugdteam wordt getraind door Duncan Wilms, zoon van productieleider George Wilms. Toen het verzoek kwam, werd het idee omgezet in een plan om de lokale bekendheid van Creative DM Factory te vergroten. Deze sponsoring past daar prima in en sluit goed aan bij de MVO-ambities die Creative DM Factory hoog in het vaandel heeft staan.

Persoonlijke jubileumkrant

Speciaal voor het 15-jarig bestaan dit jaar heeft Creative DM Factory een jubileumkrant uitgegeven. ‘Het is niet zomaar een krant, maar een heel persoonlijke uitgave’, zegt Jacqueline ten Klei van het Purmerendse Direct Mail familiebedrijf. ‘De voornaam van de ontvanger wordt als titel gebruikt. Daardoor hebben al onze relaties hun eigen gepersonaliseerde ‘glossy paper’. Ook in de krant zelf wordt de ontvanger persoonlijk aangesproken.

           

Nieuwe naam en logo

‘We bestaan dit jaar 15 jaar en daar zijn we natuurlijk best trots op. Natuurlijk laten we ons derde lustrum niet ongemerkt voorbij gaan. Wie jarig is trakteert. De komende weken gaan wij onze klanten verrassen. Hoe? Dat staat allemaal in de speciale, gepersonaliseerde jubileumkrant die binnenkort van onze Ricoh full color inkjet productieprinter rolt’, zegt Jacqueline ten Klei, die samen met vader Joop in 2006 met DM Impressions begon.

Jacqueline: ‘In onze jubileumkrant kondigen we ook onze naamswijziging aan en presenteren wij ons nieuwe logo. Want we vinden dat het daar na 15 jaar tijd voor werd. Zo heten wij vanaf nu Creative DM Factory, een naam die nog beter bij ons past en exact aangeeft wat wij doen. Want alle creatieve ideeën voor de uitvoering van Direct Mail campagnes ontwikkelen en produceren wij in onze eigen DM fabriek.’

     

Tecnau finishingoplossingen

Kentie-Rotaform heeft bij ons gloednieuwe Tecnau finishingoplossingen geïnstalleerd. Zo is er voor en achter onze Ricoh Pro VC60000 inkjet productieprinter inline een Tecnau afwikkel- en oprolsysteem geplaatst en hebben wij geïnvesteerd in een nieuw systeem, Tecnau C23 S28, voor het snijden en stapelen of vouwen van plano vellen vanaf de bedrukte rol papier. Daarmee hebben wij een snijoplossing op het formaat 28 inch, zodat wij vellen op het midden formaat 50 x 70 cm ‐ en zelfs tot het maximale formaat van 52 tot 137 cm ‐ kunnen verwerken.

     

DM moet indruk maken

Onze filosofie is: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring gaan wij er samen met opdrachtgevers voor om totaalconcepten te realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden ingezet om het resultaat te optimaliseren.
 
Onze absolute specialiteit

Voor de actie ‘Ruim op voor KiKa!’ verstuurden wij ruim 200.000 selfmailers. Dit is onze absolute specialiteit, gepersonaliseerde mailings zonder envelop. Met of zonder opgeplakte creditcard, antwoordkaart of andere toevoegingen. Zoek je inspiratie of advies, wij helpen je graag.
 

 


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2021 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto