Gecertificeerd voor ISO 14001 en 9001!

‘Kwaliteit, milieu en MVO‘

Joop ten Klei: ‘Kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan bij ons hand in hand Omdat hard te maken zijn we onlangs gecertificeerd ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en hebben we de hercertificatie van ISO 14001 (milieumanagement) behaald’.

Meer informatie? Ga naar het persbericht.
 
‘Kwaliteit zit in onze genen‘

Peter de Vries: ‘We hebben bewust voor een andere certificatie route gekozen. Eerst het milieu. Van daaruit de stap naar kwaliteit. Dat was niet zo moeilijk om kwaliteit in het hart van ons bedrijf en in de genen van al onze medewerkers zit’.

 
‘Ondersteunen Goede Doelen’

Jacqueline ten Klei: ‘De certificaten passen in ons MVO beleid, net als het ondersteunen van Goede Doelen. Ook dat zit in ons hart. Zo helpen we heel concreet KIKA in haar strijd om kinderen kankervrij te maken. We doen dat met onze kennis, productiefaciliteiten, betrokkenheid en persoonlijke inzet’.

  ‘KIKA verder helpen groeien’

Joop: ‘KIKA (Stichting Kinderenkankervrij) bestaat 10 jaar. Wij zetten ons daar al ruim 8 jaar voor in en hebben KIKA zien groeien van 25.000 donateurs naar inmiddels meer dan 200.000. En de groei houdt wat ons betreft niet op’.


 
  ‘Helpen met kennis en ervaring’

Peter: ‘Naast KIKA helpen we ook andere Goede Doelen, vooral met advies hoe zijn meer uit wervingscampagnes kunnen halen. We hebben, in al onze bescheidenheid, natuurlijk veel kennis en ervaring in huis’.

 
Sponsors gezocht

Op 4 november 2012 loopt Jacqueline de ING New York City Marathon. Samen met 155 lopers van de Run for KiKa New York die een bijdrage gaan leveren aan het Nationaal Kinderoncologisch Centrum (NKOC). Steun Kika door Jacqueline te sponsoren. Hoe? Heel eenvoudig, klik hier. Hartelijk dank!
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van DM Impressions
Aanmelden: klik hier | Afmelden: klik hier
Realisatie: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC en Giuseppe Toppers | Danto Creatieve Communicatie